Winterschilder: uitstekende kwaliteit en extra voordelig

22 oktober, 2020

Winterschilder: uitstekende kwaliteit en extra voordelig

Veel Verenigingen van Eigenaars (VvE), ingenieurs van woningbouwverenigingen, winkeleigenaren en aannemers denken bij de wintermaanden niet direct aan het laten schilderen van woningen, appartementencomplexen, scholen of andere gebouwen. Toch zijn juist de wintermaanden erg geschikt voor schilderwerk. Bovendien bent u dan ook nog voordeliger uit!

Lees in dit artikel over de voordelen van een winterschilder en onze kortingsactie. Natuurlijk besteden we ook aandacht aan de maatregelen tegen COVID-19 om uw veiligheid te garanderen.


De voordelen van een winterschilder

De winterschilder is een gespecialiseerde schilder die tijdens de winter net zulke goede kwaliteit aflevert als andere schilders tijdens de zomermaanden. Voor vele schilders is het lastig om bij koud weer te schilderen, maar niet voor onze winterschilders. Ook in de koude maanden weten zij uitstekend werk te leveren. Bovendien zijn winterschilders extra voordelig!


Hoe kan dit? Veel Verenigingen van Eigenaars, aannemers, woningbouwingenieurs en particulieren laten hun woningen en gebouwen schilderen in de zomer, omdat ze denken dat dat beter is. Dat is niet waar, want onze winterschilders leveren net zo goed resultaat. Maar door deze aanname is er vaak wel minder werk dan tijdens de zomer. Dat betekent voor u: extra kortingen en weinig tot geen wachttijd in de winterperiode.


Een winterschilder inhuren heeft dus veel voordelen:

 • Winterschilders zijn goedkoper. Neem contact met ons op voor onze kortingen en voordelige wintervoorwaarden.
 • Voor een winterschilder is er een kortere tot geen wachttijd.
 • Onze winterschilders leveren de beste resultaten. Het schilderwerk heeft gegarandeerd dezelfde kwaliteit als in de zomer.
 • Maak uw woning, appartementencomplex of gebouw klaar voor de lente door het in de winter te laten schilderen.
 • Maak uw woning, appartementencomplex, school of winkel klaar voor de lente door het in de winter te laten schilderen.
 • Uw woning, school, winkel of kantoorpand ziet er na het schilderwerk veel mooier uit.
 • Goed bijhouden van schilderwerk biedt de noodzakelijke bescherming tegen de Nederlandse weersinvloeden en slijtage.
 • U houdt uw woning of gebouw in topconditie waardoor de waarde van het pand hoog blijft.

 

Winterschilder: zowel binnen als buiten

U denkt misschien: een winterschilder kan vast alleen maar binnen schilderen. Dit is onjuist! Onze winterschilders schilderen zowel binnen als buiten.

Binnenschilderwerk kan vanzelfsprekend in ieder seizoen worden uitgevoerd, dus ook in de winter. We schilderen bijvoorbeeld uw kozijnen, deuren, plinten, trappen en plafonds. We weten dat iedere ruimte speciale aandacht vraagt, zoals badkamers. Binnenschilderwerk zorgt voor een mooie uitstraling, maar beschermt ook uw hout- en muurwerk. Goed laten bijhouden van het schilderwerk is dus onmisbaar voor de waarde van uw pand.

Daarnaast beschikt een goede winterschilder over speciale hulpmiddelen om in de winter net zo goed buitenschilderwerk af te leveren als tijdens de zomer. Hij maakt gebruik van nieuw ontwikkelde verfsoorten, die uitstekend resultaat leveren bij lage temperaturen. Bovendien heeft hij speciaal beschermingsmateriaal waarmee hij de werkplek goed af kan schermen tegen weersinvloeden. Dit is vooral nodig tegen een hoge luchtvochtigheid. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat.

Kortom, huur een speciale winterschilder in en laat uw woning, kantoor, school of winkel schilderen tijdens de wintermaanden. Zo bent u helemaal klaar voor de lente!

Kortingsactie winterschilder

Een winterschilder is dus goedkoper, terwijl u er hetzelfde resultaat voor terugkrijgt. Hoe werkt dit precies? Wij leveren maatwerk af tegen speciale wintervoorwaarden. Van half november tot en met half maart krijgt u korting op uw offerte.

Misschien weet u nog dat we vroeger werkten met een subsidieregeling, maar deze is komen te vervallen. In plaats daarvan stemmen we de prijs en voorwaarden samen met u af. Zo hebt u altijd de beste deal die aansluit bij uw specifieke behoeften en wensen.


Coronamaatregelen en schilderen tijdens de winter

Vanzelfsprekend houden wij ons aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM voor het tegengaan van de verspreiding van COVID-19. Wij doen er alles aan om het schilderwerk zo veilig mogelijk te laten verlopen, zowel voor u als onszelf.

 • Wij wassen zeer regelmatig onze handen zorgvuldig met water en zeep.
 • Wij gebruiken desinfecterende handgel en handschoenen. Bovendien zijn we altijd al gewend om met mondkapjes te werken.
 • Wij schudden geen handen en houden altijd minimaal 1,5 meer afstand van u.
 • Schilders die koorts of andere griepverschijnselen vertonen blijven thuis.


Voor u verandert er dus niets. Het winterschilderwerk kan gewoon doorgaan. Wij willen u alleen vragen om 1,5 meter afstand te houden en thuis te blijven bij klachten.


Maak een afspraak met Cassée Schilders

De winter is een uitstekende tijd om uw woning, appartementencomplex, school of winkel te laten schilderen. Onze winterschilders hebben alle expertise en ervaring om uitstekende kwaliteit af te leveren. Bovendien krijgt u een speciale winterkorting. Neem contact met ons op voor onze speciale wintervoorwaarden of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar.

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Cassée Schilders BV (@casseeschilders)