Schilderwerk buiten

Met Schilderwerk buiten bedoelen we al het schilderwerk aan de buitenkant van uw bedrijfspand of woning. Niet alleen de gevels en kozijnen vallen hieronder, maar ook de (garage) deuren, muren, gevelbetimmeringen, schuttingen en hekwerken.

Bij het schilderwerk buiten kom je verschillende aandachtspunten tegen:

 • Kleurafspraak
  Soms komt het voor dat er met de straat of buurt een afspraak is over het kleurgebruik van uw bedrijfspand of woning. Door dit vooraf na te vragen voorkomt u dat wij tijdens het schilderen voor verrassingen komen te staan.
 • Weersomstandigheden
  Het weer is in Nederland wisselend. Voor optimaal resultaat van het buitenschilderwerk, schilderen wij de boel buiten tussen april en oktober, wanneer de temperatuur gemiddeld tussen de 10 en 25 graden Celsius ligt. Er kan ook in de winter geschilderd worden, al denken veel mensen dat dit niet kan. Je hebt alleen juiste kennis en materialen nodig en moet je goede omstandigheden creëren om de verf te laten drogen.
 • Verf
  De keuze van de verf is erg van belang. Schildersbedrijf C.A. Cassée gebruikt voor het schilderwerk buiten alleen de beste verf die voldoende elastisch is, omdat de verf tegen het Nederlandse klimaat moet kunnen.
 • Restauratie
  Het komt vaak voor als wij beginnen met het schoonmaken en opschuren van de oude verflaag dat wij rottende kozijnen aantreffen. Schildersbedrijf Cassée repareert dan zorgvuldig het slechte gedeelte voordat wij verder gaan met de schilderwerkzaamheden.

Heeft u vragen over het schilderwerk buiten, neem dan contact met ons kantoor op in Mijdrecht.