Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk mag best gezien worden als een investering om uw bedrijfspand of woning in top conditie te houden. We verven de buitenkant dan niet alleen ter verfraaiing van het uiterlijk, de waarde van uw bedrijfspand of woning, maar ook om het te beschermen tegen de Nederlandse weersomstandigheden.

Wilt u jarenlang niet meer naar het buitenschilderwerk omkijken dan kunt met Schildersbedrijf C.A. Cassée een meerjarenplanning afsluiten. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat het schilderwerk er altijd goed uit ziet.

Steigerwerk

Mocht het buitenschilderwerk zich bevinden op grote hoogte of een moeilijk bereikbare plaats? Schildersbedrijf C.A. Cassée gaat dan aan de slag met een hoogwerker of het schildersbedrijf zet vakkundig voor de gevel van uw bedrijfspand of woning een steiger in elkaar.

Overige schilderwerkzaamheden

Naast het schilderwerk buiten zijn wij ook gespecialiseerd in het schilderen van gevels en kozijnen.

Advies buitenschilderwerk

Heeft u vragen over het buitenschilderwerk? Schildersbedrijf C.A. Cassée denkt graag met uw mee en geeft graag advies over de diverse schilderwerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.