Gevels schilderen

De gevel van uw bedrijfspand of huis is het eerste dat mensen zien als zij passeren of bij u op bezoek komen. Het maakt voor Schildersbedrijf C.A. Cassée niet uit of uw gevel van baksteen, beton, kunststof of vezelcement is. Wij kunnen het de kleur geven die u wilt.

Vergunning

Wij gaan graag aan de slag met het buitenschilderwerk van uw gevel, maar het kan echter voorkomen dat er vergunning nodig is voor het schilderen van uw gevel. Dit verschilt echter per gemeente. De gevel een opknapbeurt geven in dezelfde kleur is vaak geen probleem. Maar de gemeente kan moeilijk gaan doen als de gevel in een andere kleur wordt geschilderd.

Gevel reinigen

De meeste gevels bestaan uit bakstenen en voordat wij de gevel gaan beschilderen is het raadzaam om eerst de gevel grondig te reinigen. Daarnaast verwijderen we eventueel mos dat op de gevel groeit en repareren we de barsten en voegen in de gevel. 

Primer aanbrengen

Als de gevel goed gereinigd is, kan er gekozen worden om eerst een laag primer aan te brengen op de gevel. Dit is een soort van onderlaag en een groot voordeel hiervan is als Schildersbedrijf Cassée de gevelverf aanbrengt, deze beter hecht en u hierdoor meer plezier van het schilderwerk heeft.

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen, kunt u telefonisch contact met ons kantoor opnemen of een e-mail sturen.