Direct contact? Bel nu:

0297 273 033 Vraag offerte aan

Winterschilder

Op zoek naar een winterschilder voor uw binnen- of buitenschilderwerk? Cassée Schilders in Mijdrecht helpt u graag. Lees meer over de winterschilder.

De regeling subsidie Winterschilder is komen te vervallen! Toch willen wij u graag van dienst zijn. Neem daarom contact met ons om en vraag naar onze interessante wintervoorwaarden.

Hoewel schilderen afhankelijk is van het weer en in de winter minder voor de hand ligt dan in andere seizoenen, kan het zeer interessant zijn om juist de winterschilder in te schakelen.

Voor binnenschilderwerk is het seizoen natuurlijk niet belangrijk. Er is echter ook schilderwerk dat ook ’s winters kan worden uitgevoerd, zelfs buiten! Voor het grootste deel komt het er op neer dat het gebruik maken van winterschilders een kwestie is van planning. Niet alle werkzaamheden hoeven per se in de zomer uitgevoerd te worden en kunnen ook in de winter ter hand genomen worden.

Winterschilder niet alleen binnen

Normaliter is het moeilijker om bij koud weer buiten te schilderen. De schilder is dan veelal afhankelijk van het weer. Kou en neerslag beïnvloeden het werk. Een goede winterschilder beschikt over hulpmiddelen die het mogelijk maken om ook in de winter buiten te kunnen werken. Daarbij zijn er nieuw ontwikkelde verven die een goed resultaat op te leveren bij lagere temperaturen. Door het afschermen van de werkplek van de weersinvloeden kan er toch veel werk gedaan worden. Vraag tijdig een offerte van winterschilders aan zodat u kunt profiteren van de subsidie regeling.

Winterschilder goedkoper

Deze subsidie zal bestaan uit het feit dat u een lager BTW tarief betaald, normaal gesproken betaalt u eenentwintig procent BTW. Over winterschilders tarieven hoeft u slechts negen procent BTW te betalen en dat zal voornamelijk voor particulieren een aardig bedrag kunnen schelen. Voor bedrijven zal het uiteindelijk weinig verschil maken omdat zij de betaalde BTW verrekenen met de door hun geïnde BTW.

Door gebruik te maken van de winterschilder bent u niet alleen goedkoper uit, u helpt de schilders ook zelf. Zonder de winterschilder zouden vele schilders ’s winters niet aan het werk kunnen zijn.

Voorwaarden winterschilder

Er zijn nog een aantal belangrijke voorwaarden die voor deze interessante regeling gelden en waar u rekening mee moet houden:

  • Het werk moet tussen 21 november en 21 maart worden uitgevoerd
  • Offertewaarde van winterschilders moet minimaal drieduizend euro bedragen

Wilt u meer weten over de winterschilder-regeling, neem dan telefonisch contact met ons of stuur een e-mail. Wij beantwoorden die zo snel mogelijk.