Schilderwerk binnen

Schildersbedrijf C.A. Cassée gebruikt de allernieuwste verfsoorten en technieken om het interieur van een huis of (bedrijfs-)pand weer een perfecte uitstraling te geven.

Verfsoorten voor binnen

Veelal gebruiken wij voor binnenschilderwerk vaak acrylverf, een verf op waterbasis. Deze verf is oplosmiddelarm of oplosmiddelvrij, waardoor er bijna geen geur vrijkomt en de verf toch snel droogt. Acrylverf is er als een dekkende verf, een transparante lak of een beits. Over toepassingen en voor een optimaal resultaat adviseren wij u graag.

Iedere ruimte en afhankelijk van ondergronden en gebruiksintensiteit moet een passende verfsoort gebruikt worden. Voor de kozijnen en deuren in de buitengevel wordt een dampwerende verf gebruikt, zodat vocht dat binnen ontstaat niet in het hout kan trekken. Houtenvloeren vragen om slijtvaste behandeling. De badkamer en de kelder vragen bijvoorbeeld om een sterke vocht- en schimmelwerende verf.

Nieuwe verftechnieken

Vaak wordt met kwasten of rollers geschilderd. U kunt er ook voor kiezen om houtwerk, muren en plafonds te laten spuiten. De verf wordt dan met hoge druk op de ondergrond gespoten. Ten opzicht van schilderen neemt die voorbereiding wat meer tijd in beslag. Denk bijvoorbeeld aan het afplakken en reparatie van scheurtjes en gaatjes. Daar staat tegenover dat het spuitwerk zelf snel gaat. Het resultaat ziet er strak en glad uit.

Opruimen

Bij voorbereidende werkzaamheden als schuren, plamuren en afplakken of het plaatsen van werksteigers, zorgen we voor zo min mogelijk overlast. Als we klaar zijn blijft er geen grof vuil e.d. achter.

Wilt u meer weten over binnenschilderwerk, neem dan telefonisch contact met ons of stuur een e-mail. Wij beantwoorden die zo snel mogelijk.