Direct contact? Bel nu:

0297 273 033 Vraag offerte aan

Acties

Voordelen en kortingen

Schildersbedrijf C.A. Cassée biedt klanten de mogelijkheid om een meerjarenovereenkomst af te sluiten. U bent er op die manier jarenlang van verzekerd dat het schilderwerk er altijd optimaal uitziet.

Voordelen:

  • Wij houden voor u de staat van het schilderwerk in de gaten;
  • Een goede staat van onderhoud is waardeverhogend en verlengt de levensduur van uw woonhuis;
  • Op basis van een voorafgaand technisch rapport wordt het schilderwerk uitgevoerd met hoogwaardige materialen van gerenommeerde fabrikanten, waarop complete garantie rust.

Het aangaan van een meerjarige overeenkomst voor het onderhoud aan binnen- en buitenschilderwerk is aantrekkelijk voor zowel de particuliere markt als de zakelijke markt.

Wilt u er ook van verzekerd zijn dat het schilderwerk aan uw pand er nu en in de toekomst perfect onderhouden uitziet, zonder dat u daar zelf naar hoeft om te kijken? Neem dan contact op met Schildersbedrijf C.A. Cassée. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend informatief gesprek. Na een eerste inspectie van de huidige staat van het onderhoud van het schilderwerk en het inventariseren van uw persoonlijke onderhoudswensen, kunnen wij u een passende aanbieding doen.

Winterschilder

De regeling subsidie Winterschilder is komen te vervallen, maar wij willen u graag van dienst zijn. Vanaf half november t/m half maart geldt er een winterschilder korting op de offerte. Neem daarom contact met ons om en vraag naar onze interessante wintervoorwaarden.

Laag BTW-tarief schilderwerk

Woningen die 2 jaar of ouder zijn, komen in aanmerking voor het lage btw-tarief van 9% voor schilderwerk. Hierbij is het verplicht, dat wij een zogenaamde btw-ouderdomsverklaring in onze administratie bewaren. Deze verklaring ontvangt u van ons gelijk met de offerte. Het is de bedoeling dat u deze na het geven van de opdracht invult en ondertekent en samen met de getekende offerte aan ons terugstuurt.