Buitenschilderwerk tijdens Corona

10 maart, 2020

Buitenschilderwerk tijdens corona: wij staan nog steeds voor u klaar!

Wij kunnen u hierin geruststellen: onze diensten gaan gewoon door! Hierbij houden wij uiteraard rekening met de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer over buitenschilderwerk tijdens corona leest u in dit artikel.

Buitenschilderwerk tijdens corona

Door de maatregelen vanwege het coronavirus zitten veel mensen thuis. De scholen en universiteiten zijn gesloten en ook op de kantoren is het stil. Daarom is dit juist de ideale tijd voor VvE’s en woningbouwingenieurs om een schoolgebouw of kantoorpand grondig aan te pakken. 

Vijf redenen om juist nu buitenschilderwerk te laten doen: 

  1. De lente is het perfecte seizoen om uw gebouwen te laten schilderen, omdat de weersomstandigheden in dit seizoen het best zijn.
  2. Als u nu uw gebouw laat schilderen, dan is het gebouw – als het straks weer kan – helemaal klaar om mensen te ontvangen. 
  3. Het is een leuke verrassing voor docenten, medewerkers of kantoorpersoneel als ze straks weer hun oude vertrouwde werkplek opzoeken.
  4. De schilders storen het personeel en eventuele leerlingen niet.
  5. De schilders kunnen meer hun gang gaan, waardoor het proces sneller gaat.

Waarom buitenschilderwerk zo belangrijk is

Buitenschilderwerk is een investering voor uw bedrijfspand, woning of schoolgebouw. Om een gebouw in topconditie te houden, dient u deze regelmatig professioneel te laten schilderen. Regelmatig onderhoud houdt een gebouw mooi en zorgt dat de waarde van het pand hoog blijft.

Het Nederlandse weer is erg wisselvallig, waardoor schilderwerk flink op de proef wordt gesteld. Het onderhouden van schilderwerk aan een woning, schoolgebouw of kantoorpand doet u daarom niet alleen maar ter verfraaiing van het uiterlijk, maar ook om het te beschermen tegen weersinvloeden. 

Coronamaatregelen en buitenschilderwerk

Gelukkig mogen wij ons mooie beroep nog steeds gewoon uitoefenen. Rondom de uitvoering van ons werk volgen wij de adviezen en richtlijnen van de overheid en het RIVM. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat wij ons werk kunnen uitvoeren met inachtneming van uw en onze veiligheid.

Onze maatregelen voor het buitenschilderwerk tijdens Corona:

✔ Wij wassen zeer regelmatig onze handen grondig met water en zeep. Daarnaast gebruiken we desinfecterende handgel en handschoenen. 

✔ Wij schudden uiteraard geen handen.
✔ Wij houden altijd minimaal 1,5 meter afstand van u (indien van toepassing).
✔ We zijn zelfvoorzienend en hoeven voor buitenschilderwerk niet naar binnen. U hoeft ook niet op de locatie aanwezig te zijn.
✔ Schilders die koorts of andere griepverschijnselen vertonen, blijven thuis.

Kortom, wij doen er alles aan om de situatie voor onszelf en voor u zo veilig mogelijk te maken. En wist u dat wij voor ons werk altijd al gebruik maakten van mondkapjes? Dit is voor ons niets nieuws. Wij weten dan ook hoe wij deze veilig kunnen gebruiken.

Wat verandert er voor u? 

Wilt u een school of kantoorgebouw van buiten laten schilderen? Dan verandert er voor u eigenlijk niets. Wanneer u zelf aanwezig bent op locatie, vragen wij u om voldoende afstand van ons te bewaren. Heeft u klachten? Dan vragen wij u thuis te blijven. 

Over Cassée Schilders

Schildersbedrijf C.A. Cassée B.V. is een allround schildersbedrijf, met meer dan 40 jaar ervaring in advies en uitvoering. Wij brengen vakmanschap en passie samen met de modernste technieken voor het beste resultaat. Schilderen is een ambacht; wij zijn dan ook trots op ons vak. 

U kunt bij ons terecht voor buitenschilderwerk en binnenschilderwerk. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in het schilderen van gevels en kozijnen. Ook het werken op hoogte is voor ons geen probleem. Schildersbedrijf C.A. Cassée gaat dan aan de slag met een hoogwerker of het schildersbedrijf zet vakkundig voor de gevel van het bedrijfspand, de woning of het schoolgebouw een steiger in elkaar.

Meer weten over buitenschilderwerk tijden Corona?

Heeft u vragen over buitenschilderwerk tijdens Corona? Schildersbedrijf C.A. Cassée beantwoord uw vragen graag. Ook denken wij graag met uw mee en geeft graag advies over de diverse schilderwerkzaamheden. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.